Almtuna
Almtuna

Muskelcentrum Naprapat & idrottsklinik

Om vårt företag

Muskelcentrum är en naprapat & idrottsklinik i Uppsala som förebygger - behandlar - rehabiliterar akuta och långvariga besvär relaterade till rörelseapparaten, det vill säga besvär med muskler, leder och/eller skelett.
Vi är specialiserade på olika former av belastningsskador såsom arbetsrelaterade och stressrelaterade besvär samt idrottsskador.
Som Naprapat i Uppsala så arbetar vi med de flesta elitlagen inom idrott och arbetar dagligen med idrottsmedicin och idrottsskador och vet vad som krävs för att få dig smärtfri. Muskelcentrum är den största Naprapatkliniken i Uppsala och har korta vänteköer då vi vet att det är viktigt att snabbt ställa rätt diagnos och sätta in rätt behandling.
Vi har 3 st kliniker i Uppsala med omnejd. En klinik i Uppsala centrum, en klinik i IFU Arena samt en mindre Naprapatmottagning i Björklinge. Detta gör att alla har lätt att hitta en tid som passar oavsett vart man befinner sig.

Vi erbjuder Naprapati, Stötvågsbehandling, Diagnostiskt Ultraljud, Dry Needling och Massage till privatpersoner, företag samt idrottsföreningar.